Niecodzienna w śnieżnym puchu

FOT. MAT. PRAS.; FREEPIK.COM
FOT. MAT. PRAS.; FREEPIK.COM

PRASA \ Weekendowy magazyn „Gazety Polskiej Codziennie”

Długo gotowane zupy, zabiegi ogrzewające stopy, olejowanie ciała i włosów, a także spożywanie pokarmów ogrzewających – to tylko kilka sposób na przetrwanie aktualnej pory roku. Już jutro w „Niecodziennej Gazecie Polskiej” sposoby na umilenie sobie zimy.

Zima to czas, kiedy przyroda odpoczywa. Ponieważ jesteśmy jej częścią, to także powinniśmy zwolnić tempo naszego życia, zabezpieczyć swoje ciało przed skutkami niekorzystnych warunków pogodowych, ogrzać się od wewnątrz i zmagazynować energię do działania na kolejne pory roku” – pisze fitoterapeuta Justyna Pietrzykowska. Jak to zrobić? Zachęcamy do lektury tekstu, w którym w ośmiu krokach przygotujemy nasz organizm do przetrwania mrozów w dobrej kondycji fizycznej.

Zoolog Natalia Osten-Sacken podpowie, jak radzić sobie z 

     
37%
pozostało do przeczytania: 63%

Artykuł dostępny tylko dla subskrybentów

Kup subskrypcję, aby mieć dostęp do wszystkich tekstów gpcodziennie.pl

Masz już subskrypcję? Zaloguj się

* Masz pytania odnośnie subskrypcji? Napisz do nas prenumerata@gpcodziennie.pl

W tym numerze