„Niecodzienna” przy świątecznym stole

MAGAZYN \ Przygotowania do najważniejszego święta

Już jutro w „Niecodziennej Gazecie Polskiej” szybkie przepisy na zdrowe dania świąteczne. Do tego pełna refleksji muzyka i przygody pewnego baranka.

W jutrzejszej „Niecodziennej” o słodkich i słonych wielkanocnych przekąskach i potrawach. I co najważniejsze – zdrowych. Naturopata Justyna Pietrzykowska podzieli się z naszymi Czytelnikami przepisem na paschę. Przytoczona będzie receptura z Podlasia, która zadowoli nie tylko dzieci. Będą też metody na zastąpienie kajmaku czymś równie pysznym i mniej kalorycznym oraz przepis na tartę z kokosową nutą i tartę z malinami w kremowej otulinie. Na liście dań nie może zabraknąć sałatki warzywnej ze swojskim majonezem i nowoczesnej alternatywy dla tradycyjnych jajek

     

31%
pozostało do przeczytania: 69%

Artykuł dostępny tylko dla subskrybentów

Kup subskrypcję, aby mieć dostęp do wszystkich tekstów gpcodziennie.pl

Masz już subskrypcję? Zaloguj się

* Masz pytania odnośnie subskrypcji? Napisz do nas prenumerata@gpcodziennie.pl

W tym numerze