Gastronomia szuka nowych pomysłów

Strefa Kultury SPOTKANIE WŁAŚCICIELI WROCŁAWSKICH LOKALI

Mimo obecnych ograniczeń wciąż można brać udział w spotkaniach i wykładach, które są licznie organizowane w stolicy Dolnego Śląska, oczywiście online. Strefa Kultury Wrocław relacjonuje spotkania, które odbywają się w Barbarze. W jednym z nich wzięli udział przedstawiciele wrocławskiej gastronomii. W rozmowie, która była relacjonowana na żywo, uczestniczyli: Jakub Boski, właściciel Sushi Corner, NABE i Zbawcy Win, Filip Kucharczyk, barista i roaster, właściciel Cafe Targowa i Figa Coffee, oraz Piotr Jurgielewicz, właściciel Motylej Nogi, Rejs PUB, Nieinnej i mobilnego Chlebusika. Spotkanie poprowadziła Agnieszka Szydziak, twórczyni cyklu „Kuchnia dla opornych”, w ramach którego odbyła się transmisja. Epidemia uderzyła w 
     

45%
pozostało do przeczytania: 55%

Artykuł dostępny tylko dla subskrybentów

Kup subskrypcję, aby mieć dostęp do wszystkich tekstów gpcodziennie.pl

Masz już subskrypcję? Zaloguj się

* Masz pytania odnośnie subskrypcji? Napisz do nas prenumerata@gpcodziennie.pl

W tym numerze