Przekaż 1,5% na media Strefy Wolnego Słowa. Dziękujemy! Przekaż TERAZ » x

Czas na domowy zielnik cz. II

Dodano: 21/05/2021 - Numer 2930 - 21.05.2021

Działają regenerująco, przeciwzapalnie i przeciwbólowo oraz poprawiają trawienie i jakość skóry. Dodatkowo regulują układ trawienny oraz leczą rany, a przede wszystkim są świetnymi przyprawami stosowanymi w kuchni – dzisiaj o kolejnych ziołach, tj. stewii, kolendrze, mięcie oraz lawendzie, które doskonale sprawdzą się w domowym zielniku.

Słodzik bez wyrzutów sumienia

Na początek naturalny słodzik, który doskonale zastąpi w wielu przypadkach cukier. Kupna stewia budzi wiele kontrowersji, szczególnie jeśli chodzi o proces jej przetwarzania, który często powoduje, iż produkt ten nie jest naturalny. W domowym zielniku krzaczek stewii jest prawdziwym niskoglikemicznym skarbem docenianym nie tylko przez cukrzyków. Jej główną zaletą

     

10%
pozostało do przeczytania: 90%

Artykuł dostępny tylko dla subskrybentów

SUBSKRYBUJ aby mieć dostęp do wszystkich tekstów gpcodziennie.pl

Masz już subskrypcję? Zaloguj się

* Masz pytania odnośnie subskrypcji? Napisz do nas prenumerata@gpcodziennie.pl

W tym numerze