Wsparcie dla mediów Strefy Wolnego Słowa jest niezmiernie ważne! Razem ratujmy niezależne media! Wspieram TERAZ » x

Konfitura różana opóźni procesy starzenia

Dodano: 10/01/2025 - Numer 3848 - 10.01.2025

Popularna w kuchni i medycynie naturalnej, gdzie docenia się jej właściwości łagodzące i wzmacniające organizm. Bogata w antyoksydanty i naturalne substancje odżywcze, które wspierają zdrowie układu pokarmowego, łagodzą stres i wpływają korzystnie na skórę. Dzisiaj o konfiturze różanej. Konfitura różana to wykwintny dodatek kulinarny o delikatnym, kwiatowym smaku i aromacie, który idealnie komponuje się z deserami, naleśnikami, pieczywem i serami. Dodaje potrawom wyjątkowego charakteru i efektów smakowych. Konfitura różana przygotowana z płatków róży jest bogata w witaminę C. Dostarcza także witamin A, E, K, witamin z grupy B, obfituje w karotenoidy, flawonoidy, garbniki, pektyny, kwasy organiczne i 

     

38%
pozostało do przeczytania: 62%

Artykuł dostępny tylko dla subskrybentów

SUBSKRYBUJ aby mieć dostęp do wszystkich tekstów gpcodziennie.pl

Masz już subskrypcję? Zaloguj się

* Masz pytania odnośnie subskrypcji? Napisz do nas prenumerata@gpcodziennie.pl

W tym numerze